10 dage til afrejse!!

Hej kære læsere.

Image

I dag er det d. 21. juli, og der er kun 10 dage til, at mit eventyr i Shanghai begynder. Når jeg tænker på rejsen, er det lidt med blandede følelser. Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt og jeg ved, at det bliver den vildeste oplevelse i mit liv. Det bliver helt vildt at komme til at bo i en storby som Shanghai, opleve den helt anderledes kultur og gå i skole på et kæmpe internationalt universitet.

Der er bare stadig én ting, som ikke er på plads: Min praktikplads. Åh, det fylder meget lige nu. Jeg skal i praktik 2 måneder derovre, fra september til november, men jeg har bare ikke fundet praktikpladsen endnu. Jeg synes, at jeg søger og søger, men der sker sgu ikke rigtig noget. Jeg krydser fingre for at nå at finde en praktikplads inden afrejse, ellers må jeg rende fra dør til dør og søge i August.

Jeg skal også undvære min kæreste, min familie og mine fantastiske veninder i 4,5 måned. Dét bliver også noget af en udfordring.

Jeg ved, at det hele nok skal gå og 4,5 måned går sikkert hurtigt 🙂

Jeg skal bruge den sidste tid i Danmark på at nyde de søde mennesker omkring mig. Jeg skal blandt andet i Tivoli med min kæreste og i Djurs Sommerland med mine veninder. Det ser jeg frem til!

Vi skrives ved!
Anna Josefine

//Translation

Hi everyone out there!

Today it is the 21st of July and my adventure in Shanghai begins in only 10 days. When I think of the journey, it is with mixed feelings. Obviously, I am really excited and I know, that it is going to be the wildest experience of my life. To live in a city like Shanghai, experience the different culture and study at a huge international university.

But there is one thing, I haven’t control of yet: My internship. My brain is filled with thoughts about my internship right now. I have to intern two months over there, from September till November, but I haven’t found a work placement job yet. I have applied to many companies, but nothing really happens. I keep my fingers crossed!!

Besides the internship part, I am going to miss my boyfriend, my family and my amazing girlfriends so much! That is also a challenge.

The next 10 days will be spend together with my dearest relations.

Talk to you soon!

Anna Josefine

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s