Week #3

Hip ohøj.

Hermed denne uges update.

Denne uge har været ret hård i forhold til skole – lange dage alle dage. Vi havde undervisning omkring Kinas marked for luksusvarer mandag, hvor vi bagefter var ude i byen og besøge enkelte highclass-butikker. Vi besøgte bl.a. det kinesiske mærke Shang Xia, der er stiftet af Hermès og Louis Vuitton, der i juli åbnede deres største butik i Kina i Shanghai.

Mandag var også dagen, hvor vi fandt himlen i Shanghai, cafeen + bageriet: Baker & Spice. Billederne taler vist for sig selv! Det hele var så lækkert og dansk, og jeg skal helt sikkert have morgenbrød herfra på min fødselsdag! Min mund løber seriøst i vand, nu da jeg ser billederne igen, årh……

Der var rugbrød!! Argh – så lækkert! Det kostede bare 42 kr…..

Tirsdag og torsdag havde vi kinesisk fra 8.30-17, og onsdag og fredag var vi på tur, som jeg allerede har skrevet om her.

I går, lørdag, besøgte vi et vintagemarked, som en pladeforretning, ved navn Uptown Record Store, holder en gang om måneden. Det lå nede i en kælder – og var ret svært at finde, men det lykkedes, og det var ret fint. Jeg købte en nederdel, som jeg kan vise senere ved lejlighed.

Den halskæde vil jeg gerne eje – skal bare lige have sparet 480 kroner op først..

I dag, søndag, har jeg besøgt Simon og Nanna til morgenmad på deres hostel. Bagefter tog vi ud til et kvarter i Shanghai, som er fyldt med små og smalle gader med hyggelige butikker, der sælger alt muligt mærkeligt og lækkert og fint. Et virkelig hyggeligt kvarter, som jeg må tilbage til en gang i næste måned (= når jeg får penge). Jeg købte dog en læderindbundet bog, som jeg holder frem på billedet.

Jeg har det stadig godt og jeg nyder livet her. Men ja, jeg savner min kæreste, min familie og mine veninder rigtig meget, og jeg tager mig selv i at tælle uger og dage ned til d. 15. december – og der stadig lidt tid til. Byen er stadig stor og voldsom, og jeg har sgu lidt svært ved at falde ordentlig til. Kinesere er meget anderledes end danskere, og der er gange, hvor jeg virkelig har fået spat, fordi…. Arghh – de virkelig ikke fatter noget! Ej, det lyder som en dum generalisering, og det er ikke ment sådan. Der er bare nogle kinesere, der ikke fatter noget. Men OK, det er der vel alle steder? Anyway, jeg synes jo samtidig også, at det er fedt og en udfordring at bo så lang tid i en storby som Shanghai. Jeg kan dog godt tvivle på, om jeg nogensinde kan vænne mig helt til deres anderledes tankegang, adfærd og kultur. Hvis jeg skal være ærlig, kan jeg umiddelbart ikke se mig selv bo i en længere periode i en by som Shanghai – men det kan jo være at det ændrer sig…. Lige lidt tanker, der skulle ud. Men vi hygger os, og jeg har det virkelig godt med alle de søde personer fra Teko. Så alt i alt er jeg glad og rask og klar på mange nye eventyr.

Jeg håber også, at I har haft en god uge derude!

…. Anna Josefine

//Translation

The weekly update. This week I have been busy in school. Monday we learnt a bit about the Chinese luxury market and we went out to see some luxury shops, e.g. Louis Vuitton as you can see on the picture. Tuesday and Thursday we had Chinese classes from 8.30 AM to 5.30 PM. Wednesday and Friday we visited fabrics, as you might have read here. As you can see on the pictures we also found the best bakery/café in town – Baker & Spice! Everything in there was soooo delicious!

Saturday we went to a vintage market hosted by Uptown Record Store. It was really cosy and nice. I bought a skirt, which I might post one of the days.

Today I visited Nanna and Simon at their hostel for breakfast. Then we went to an area in town, where there are a lot of small streets with cute shops, that sell all kinds of things. It was a really nice area, and I must go back someday.

I hope that you have had a good week as well!

….Anna Josefine

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s