Week #16

Uge 16 var en god uge med mange aftaler og lækre ting 🙂

Mandag var vi ude og spise på restaurant. Virkelig hyggeligt at spise ude på en hverdag.

Tirsdag mødtes jeg med en jazz pianist her i Shanghai, som jeg havde mødt søndag på jazz bar. Jeg synger ret meget derhjemme, men er ligesom kommet lidt fra det efter jeg flyttede til Herning. Min kærlighed til jazz og sang blussede dog op på jazz baren, og før jeg vidste af det, havde jeg arrangeret møder med jazz pianist tirsdag og trommeslager onsdag. Der er åbenbart mangel på jazz sangerinder i Shanghai, og de tilbød begge, at jeg skulle vende tilbage og leve livet som jazz sangerinde i Shanghai – der er åbenbart masser af jobs at få. Men nu skal jeg lige hjem først og så må jeg se, hvor fremtiden bringer mig…. 🙂

Onsdag fik jeg pakke hjemmefra – jubii! Helt uventet dumpede der en pakke med adventspakker til 1. og 2. søndag hele vejen fra Føns til Shanghai. Ih, jeg blev så glad!! Nu skal jeg bare mestre ikke at åbne dem før tid 🙂

Torsdag tog vi efter skole ud for at handle ind til lækker aftensmad, vi skulle nemlig hjem til Hanneke, en hollandsk pige, vi mødte for lang tid siden i byen, og som vi har holdt kontakt med lige siden. Og hold nu kæft, hvor var det lækkert at stå i et køkken igen! Jeg har jo ikke lavet mad siden hjemme i Danmark, og det er virkelig en ting jeg savner helt vildt på det her lille lorte værelse. Bagefter tog vi til Lady’s Night på Bar Rouge – en kendt bar i byen med skyline udsigt.

At Hanneke’s

At Bar Rouge

Fredag havde jeg/vi arrangeret fest på min tidligere chef’s rooftop cafe, hvor alle fra Teko folk i Shanghai var inviteret. Vi diskede op med kæmpe sushibuffet, gode øller, høj musik og sjov leg, og det var virkelig hyggeligt at være samlet hele gruppen. Ret mange tog videre i byen omkring kl. 1, men vi blev og festede hele natten – det var en succes!

….Hvilket betød at jeg først vågnede kl. 14 lørdag og var ude af stand til at lave noget som helst. Fik dog set både Gossip Girl, Spise med Price, Sexministeriet og Generation XL – hurra for en lørdag!

Søndag tog vi ud for at shoppe lidt. Vi tog i den nye 4-etagers Forever 21 – en butik med rigtig meget bras, men vi fandt dog (selvfølgelig) alligevel lidt 🙂

Nu: 3 uger tilbage i denne smukke by, og på fredag drager vi til Beijing! Kan ikke vente!! Det bliver så fedt!

Jeg håber også, I har haft en god uge!!

……Anna Josefine

//Translation

Last week was nice, because I had so many things to do! Wednesday I got a present from home, yay – thanks mom and dad! Thursday we went to Hanneke’s house to cook – and it was sooo nice to cook again! I haven’t been in a kitchen since back in Denmark, and we really enjoyed a home cooked meal. In the evening we went to a famous bar here in Shanghai; Bar Rouge, for Lady’s night.

Friday we had arranged a party at my former boss’ rooftop café for all the Teko students here in Shanghai. We made a big sushi buffet, and it was a really nice evening with danish music and loads of beers.

Saturday I was unable to do anything, so I stayed in bed all day. Sunday we went shopping at the new 4-floor Forever 21 store. A really nice week and weekend!

Only 3 weeks left now, it’s crazy! Hope you have had a great week too!

……Anna Josefine

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s