Anna Josefine

Northside Festival 2012

Hej alle!

Jeg hedder Anna Josefine og jeg går på Teko, Design + Business School i Herning, hvor jeg læser Branding & Marketing Management.

Fra d. 31. juli 2012 til d. 15. december 2012 skal jeg, sammen med 30 andre studerende fra Teko, til Shanghai for at studere mit 3. semester og derudover skal jeg også i praktik.

Denne blog omhandler mine oplevelser i forbindelse med opholdet. Både informationer omkring skolen, praktikstedet, byen, generelle tanker, mode, inspiration, en masse billeder osv osv.

 Skriv endelig, hvis nogle af jer har spørgsmål til jaa… alt! Bare spørg og jeg vil prøve at svare så fyldestgørende som muligt.

Kærlige hilsner fra Anna Josefine.

//Translation

Hey everyone!

My name is Anna Josefine and I am currently studying Branding & Marketing Management at Teko, Design + Business School in Herning, Denmark.

From the 31th of July 2012 till the 15th of December 2012, I am going to Shanghai, together with 30 other students from Teko, to study and to intern.

This blog contains the experiences I am going to have during the stay in Shanghai. Information about the school, the internship, the city, thoughts about everything, inspiration, fashion, photos etc etc.

Please feel free to write to me at any time, if you have any questions and I will try to answer as adequate as possible.

Love from Anna Josefine

Reklamer

4 thoughts on “Anna Josefine

 1. Hej Anna Josefine!

  I Juni i år blev jeg student fra Viborg Handelsgymnaium og er efterfølgende rejst til Shanghai, hvor jeg arbejder som udstationeret for min fars virksomhed, JP Group. Desuden havde jeg brug for nye udfordringer og lidt forandring i hverdagen 🙂
  Jeg har været inde og læse lidt om Teko og især linjen Branding & Marketing Management, fangede min interesse.
  Tilbage i Danmark tog jeg kontakt til en studievejleder fra Teko som fortalte mig om jeres gruppe, som netop studerer Branding & Marketing i Shanghai. Jeg fandt det derfor oplagt at kontakte dig gennem din blog, for eventuelt at høre lidt mere om selve uddannelsen.
  Jeg håber du vil udveksle dine erfaringer med mig og måske vi kan mødes? 🙂

  Venligst,
  Stephanie

  • Hej Stephanie!
   Hvor er det fedt, at du skriver! Fedt, at du er i Shanghai – og vi skal da helt sikkert mødes!
   Vildt sejt, at du er taget herover – jeg håber, at du nyder byen og livet her, selvom det er en del anderledes i forhold til lille Danmark 🙂

   Her er min mail: aj-jakobsen@hotmail.com – så kan du skrive, hvor og hvornår, du har tid og lyst til at mødes – ellers kan du også bare finde mig på facebook, hvis det er nemmere 🙂

   Fra i morgen og indtil d. 7. oktober er min familie fra Danmark på besøg, så der passer det mig desværre lidt dårligt at mødes, men efter d. 7. er jeg frisk!

   Kærlige hilsner fra Anna Josefine 🙂

 2. Hej Anna Josefine.
  Jeg har været inde og læse lidt om den uddannelse du er igang med, og ville egentlig bare gerne høre om uddannelsen fra din side, altså bare noget generelt. Hvad vil du bruge uddannelsen til, når du er færdig? Har du nogle gode tips til måske-kommende-TEKO-studerende som mig? 🙂
  På forhånd tak for dit svar.

  Mvh. Camilla Wilby Nielsen.

  • Hej Camilla!
   Dejligt, at du skriver. Øhm, altså – puha, hvor skal jeg starte? 🙂 På branding og marketing linjen på Teko har du undervisning i branding (hvordan man opbygger man et stærkt brand), marketing (hvordan markedsføres dette brand), economics (basisviden vdr. økonomi i en virksomhed) og visuel communication (et brand’s grafiske udtryk). Du lærer at opbygge og videreudvikle et brand og værktøjer til at skabe et stærkt brand ved hjælp af analyser af brandet selv, målgruppe, konkurrenter og markedet. Jeg er glad for uddannelsen og da jeg startede var min drøm at komme til at arbejde som Brand og Marketing manager for et stort modehus i Danmark, muligvis også i udlandet. Jeg synes marketing, hvordan man skaber et stærkt brand og al kreativiteten omkring dette er mega spændende og jeg elskede modebranchen og valgte derfor Teko. Min drøm har ændret sig siden da, og derfor fortsætter jeg nok ikke på Teko efter mine to første to år, men det er jo ikke så relevant i denne sammenhæng 🙂
   Teko ligger i Herning, så kommer du fra en stor by, er det måske lidt af en omvæltning at komme til Herning, hvor der ikke sker det helt store, for at være ærlig. Jeg har ikke fortrudt mit valg af uddannelse, har mødt en masse masse dejlige mennesker, men jeg ville ønske at Teko ikke lå i Herning. Så placering af uddannelsen skal du lige tage i betragtning. Teko har en masse gode kontakter til branchen, så det er altid en fordel når du skal ud og finde job bagefter.
   Nu ved jeg jo ingenting om dig, så et er svært at sige, om uddannelsen lige er noget.. men ellers skriv til studievejlederne på Teko – de er skide søde og gode til at hjælpe! Håber du kan bruge mit svar til noget – ellers skal du endelig skrive igen, hvis du lige mangler svar på noget konkret – jeg vil hellere end gerne prøve at hjælpe ! 🙂
   Kærlige hilsner fra Anna Josefine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s